Engagerat & familjeägt Revisionsföretag

Feiff

Feiff är ett familjeföretag som i dag drivs av den andra generationens Feiff-revisor. Idag består vi av 5 revisorer som hjälper företag, bolag och föreningar i Uppsala och Åre med revison. Våra kunder är främst aktiebolag och bostadsrättsföreningar.

Presentation

Feiffs milstolpar

1990 startade Percy Feiff bolaget Företagsrevision i Uppsala AB. Företaget hjälpte företag och föreningar i Uppsala med omnejd med revision, redovisning och rådgivning.

20 år efter starten tog nästa generation Feiff över och i samband med detta bytte bolaget namn till Feiff Revision & Redovisning AB.

10 år senare kom nästa stora förändring, vid årsskiftet 2020 såldes redovisningsverksamheten och kvar var alltså Feiff Revision AB.

December 2020 tog vi ytterligare ett steg, denna gång mot nordligare breddgrader. Feiff öppnade upp sina tjänster för företag och föreningar i Åre. Vårt fokus framöver är att förädla våra revisionskunskaper för att du som kund ska få erfaren och engagerad hjälp med spetskompetens.

Vi värnar om fördelarna med den lilla byrån där kunder får den tid och det engagemang de förtjänar och vill skapa en arbetsplats där medarbetare har stor möjlighet att påverka sin arbetssituation och med det balansen i livet.

Vår Hållbarhet

Feiffshållbarhetsarbete delas in i tre områden där var och en av dessa områden är en central del för att skapa en hållbar arbetsplats. Läs mer under Hållbarhet.

Vart vi finns

Idag är Feiff Revision verksamma på två orter i Sverige, Uppsala och Åre. Vi jobbar med att bygga relationer till våra kunder och erbjuda kompetent hjälp med allt rörande revision och rådgivning.


Är du intresserad av att få veta mer om oss på Feiff?
Boka ett kostnadsfritt möte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Bli en av oss

Feiff har som mål att vara Uppsalas bästa arbetsgivare för dig som vill jobba inom revision mot små och medelstora bolag. Är du vår nästa stjärna?

Boka ett kostnadsfritt möte

Välkommen att kontakta oss om ni har frågor och funderingar.
Ni når oss genom e-post, telefon eller formuläret.