Rådgivning

Verksamhetsområdet rådgivning är brett och anpassas efter kundens önskemål. 

Vi erbjuder

Rådgivningsverksamheten riktar sig både till befintliga kunder och till nya kunder. För befintliga kunder är det ett verktyg att skapa ytterligare kundnytta och för nya kunder en möjlighet för nya relationer till glädje för båda parter.

Bilda aktiebolag

Går du i tankar kring att bilda ett aktiebolag kan vi vara ett bollplank för dina idéer och komma med nyttig input. Vi kan också hjälpa dig med det administrativa arbetet i samband med bildandet av bolag och krävs det intyg av apportegendom eller andra intyg är det också inom ramen för Feiffs verksamhet.

Revisorsintyg

Revisorsintyg efterfrågas inom olika områden till exempel inom transportverksamhet när fler bilar ska tas i bruk eller om ett bolag söker om ersättning i samband med Covid-19. Vi har god erfarenhet av intyg inom de flesta områden. 

Styrelse och ägarfrågor

De flesta bolag har någon gång frågor kring styrelsens agerande och vad som gäller för ägarskifte eller liknande händelser. Dessa frågor kan vara både konstruktiva och framåtriktade men tyvärr också ibland jobbiga och infekterade. Då kan det vara bra att diskutera med en oberoende revisor om vad som gäller enligt lagen. 

Skatterådgivning & avtalsjuridik

För mer komplexa skattefrågor och upprättande av avtal har vi flertalet etablerade kontakter som bistår Feiffs kunder med efterfrågad expertis. 

Boka ett kostnadsfritt möte

Välkommen att kontakta oss om ni har frågor och funderingar.
Ni når oss genom e-post, telefon eller formuläret.