sample2

Redovisningskonsult till Årets tillväxtbyrå 2019

Feiff Revision & Redovisning AB har som mål att vara Uppsalas bästa arbetsgivare för dig som vill jobba inom redovisning eller revision mot små och medelstora bolag. Nu söker vi en ny medarbetare till vårt redovisningsteam som kan bidra till byråns fortsatta utveckling.

Som medarbetare på Feiff erbjuds du
Feiff Revision & Redovisning AB är en mellanstor byrå på stark frammarsch. Nyligen blev vi utsedda till Årets tillväxtbyrå i Uppsala län vilket vi självklart är mycket stolta över. Vi lägger stor vikt vid varje enskild medarbetares trivsel och utveckling. Som mellanbyrå har vi korta beslutsvägar och alla medarbetare har stor möjlighet att påverka sin egen arbetssituation men även byråns övergripande frågor. Du som sökande erbjuds del i ett team med mycket hög trivsel och sammanhållning där en av grundpelarna till trivseln är medarbetarnas balans mellan arbete och fritid.
Inom Feiff finns det en stor tilltro till individen och hens förmåga att utvecklas. Detta sker både genom utvecklande arbetsuppgifter, ökande ansvar samt genom vidareutbildning.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult och känner dig bekväm i redovisningens olika delmoment från löpande redovisning till bokslut och årsredovisning. Du har eget kundansvar och kontinuerlig kontakt med kunder. Auktorisation är ett plus men inte ett krav och om auktorisation är något du siktar på framöver tar vi tillsammans fram en planering för att uppnå det målet. Byråns primära redovisningsprogram är Björn Lundén och Fortnox men även andra programvaror kan förekomma till följd av kundönskemål.
Vi har högt i tak och diskuterar mycket mellan medarbetare för att komma fram till rätt slutsatser och vid behov finns etablerade kontakter med jurister och skatterådgivare.
Tjänstens omfattning är helst 100% men det viktigaste är att vi får in rätt person och upplägget för tjänsten kan i så fall diskuteras.

Vi söker dig som
Du är driven och känner passion för ditt yrke och din egen utveckling. Du har förmåga att arbeta effektivt och komma i mål men lägger också vikt vid balans i livet och förmågan att kunna lämna jobbet på jobbet. Genom din positiva personlighet bidrar du både till gruppens dynamik samt till nöjda kundrelationer. Du har några års erfarenhet som redovisningskonsult eller liknande yrke. Tjänsten är planerad att tillsättas så snart som möjligt eller senast 15 januari. Vi ser fram emot att välkomna en ny medarbetare till vårt team.
Skicka din ansökan till niklas.feiff@feiff.se senast 4 november. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.